Om mig

Mitt namn är Annika Nilsson och jag är en hästtjej sen barnsben och hämtar än idag min kraft och återhämtning i stallet och på hästryggen.
Jag älskar att vara ute i friska luften och det spelar ingen roll ifall jag sitter på cykeln, springer eller bara tar en skön promenad.

Jag gillar äventyr och utmaningar, resor har alltid varit en stor passion i livet, allt ifrån backpacking i Asien, till vandringar i magiskt vackra Himalaya har bockats av på min ”bucketlist”.

Jag har även cyklat Vättern runt 2014 och sprungit Lidingöloppet, även det var en både fysisk och psykisk utmaning. En startplats till årets uppsättning av Vätternrundan finns och detta året kommer jag att försöka pressa ner sluttiden.

Träning och gruppträningen kom jag i kontakt med redan när jag var 15 år, i form av gammal hederlig 90 tals aerobics, redan där och då visste jag att jag också ville stå där framme och instruera och träna människor. Gruppträning för mig innebär träningsglädje och endorfiner!

2003 beslutade jag mig för att gå en Friskvårdsterapeut utbildning i Malmö och därefter fick jag anställning på gymmet Helsunt i Simrishamn, här arbetade jag i 2 år och fick sen tillfälle att själv fortsätta gymmet i egen regi.
Jag hade 5 härliga, inspirerande och lärorika år i detta gym, efter stora övervägande la jag ner gymdelen 2012 och fortsatte sen som frilansande personlig tränare och grupptränings instruktör både i Simrishamn men nu även på Breeze Fitness i Ystad (ett av Sveriges mest utvecklande och framåtdrivande gym).

Jag är tjejen som tror att allt man vill kan man också göra, att det är du själv som sätter dina största begränsningar både fysiskt och psykiskt.
Rörelse och motion har alltid varit en naturlig del i mitt liv, hälsa för mig handlar om att ha en frisk och funktionell kropp.

Alla kan motionera, våra kroppar är gjorda för rörelse.
Alla tränar givetvis efter sina egna förutsättningar och varje kropp är unik!

Utbildningar:

2015 3D Funktion Modul 1 och 2, Concept Education
2014 Exceed performance Löpcoach steg 1
2013 TRX Suspension training course L1, Concept Education
2010 Licensierad Personlig tränare, SAFE Education
2008 Licensierad Styrketräningsinstruktör, SAFE Education
2003-2004 Diplomerad Friskvårdsterapeut, Sverige Hälsan Malmö
2006 Licensierad Bodypump instruktör, Les Mills

IMG_1810